Hlavní obsah

Rána pro Juventus! Ronaldův spoluhráč byl pozitivně testován na koronavirus

Praha

Fotbalový klub Juventus Turín oznámil, že jeho obránce Daniele Rugani byl pozitivně testován na koronavirus. Pětadvacetiletý italský reprezentant nemá příznaky nemoci.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Poplach v Juventusu! Spoluhráč hvězdného Cristiana Ronalda, obránce Daniele Rugani, byl pozitivně testován na koronavirus.

Článek

"Daniele Rugani byl pozitivně testován na koronavirus-COVID-19 a v současnosti je bezpříznakový. Juventus aktuálně podniká veškerá karanténní opatření vyžadovaná zákonem, jež se týkají i těch, kteří s ním přišli do styku," uvedli představitelé turínského velkoklubu.

Kvůli rozšíření koronaviru má italská liga pauzu minimálně do 3. dubna, ale Juventus dnes trénoval, neboť ho v úterý čeká odveta osmifinále Ligy mistrů proti Lyonu. Je tak možné, že do karantény půjde celý tým. Největší hvězda mužstva Cristiano Ronaldo je v současnosti na Madeiře u matky, jež se zotavuje z mrtvice.

Rugani je prvním hráčem Serie A pozitivně testovaným na koronavirus, kterým se dosud nakazilo přes 12.000 Italů, z nichž 827 zemřelo. Pětadvacetiletý stoper v této sezoně odehrál za Juventus sedm soutěžních zápasů.

Reklama