Hlavní obsah

Řada fanoušků Karlových Varů nechce zpět vstupné za zrušený zápas

Karlovy Vary

Láska ke sportovnímu klubu nezná hranic. Většinou se projevuje tak, že fanda nechybí v ochozech na utkání, dá se ale projevit všelijak, poznali to v Karlových Varech. Velké množství fanoušků Energie totiž nechce vrátit vstupné za čtvrteční zrušený zápas předkola play off hokejové extraligy s Hradcem Králové. Vedení HC Energie za to fandům poděkovalo na klubovém webu. Soutěž byla ve středu přerušena kvůli opatřením proti šíření koronaviru a zákazu akcí s účastí nad 100 osob.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Karlovarští hokejisté sice nehrají, fanoušci klub ale dál podporují.

Článek

"Vedení klubu HC Energie Karlovy Vary děkuje a velice si váží přístupu všech fanoušků, kteří náš klub kontaktovali s tím, že si nebudou činit nárok na vrácení vstupného z plánovaného utkání 3. předkola Generali Česká pojišťovna play-off Tipsport extraligy, které se mělo odehrát ve čtvrtek 12. března v KV Areně a které nebude odehráno na základě rozhodnutí vedení Českého hokeje a vedení Tipsport extraligy ze dne 11. března," uvádí Energie na svých oficiálních internetových stránkách.

"Fanoušci, kteří neuplatní reklamaci za zakoupené vstupenky na výše zmíněné utkání, přispějí na činnost klubu, kdy tyto peníze budou použity na náhradu vzniklých ztrát. Prostředky za zakoupené vstupenky klub dostane, ať už byly vstupenky zakoupeny jakýmkoliv způsobem. Vedení klubu zároveň děkuje těm, kteří by se k tomuto vstřícnému gestu chtěli rovněž přidat. Ceníme si Vaší podpory!" dodává západočeský klub.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články