Hlavní obsah

Adebayor málem přizabil soupeře. Za brutální zákrok vyfasoval červenou kartu

Hodně nešetrným faulem skončilo představení bývalé hvězdy Arsenalu Emmanuela Adebayora v utkání 2. kola Poháru osvoboditelů mezi paraguayském celkem Olimpia Asuncion a argentinským Defensa y Justicia. Tožský fotbalista svého soupeře sestřelil brutálním zákrokem kopačkou ve výšce hlavy a po červené kartě musel opustit hřiště. Na jeho počínání se podívejte ve videu níže.

Tožský fotbalista Emmanuel Adebayor předvedl v utkání paraguayské ligy brutální zákrok.

 
Článek

Šestatřicetiletý Adebayor prošel ve svém fotbalovém životě jedenácti celky včetně Arsenalu, Realu Madrid, Tottenhamu a dalších velkoklubů. Na sklonku kariéry se přesunul do zámoří, kde aktuálně válčí s paraguayským týmem Olimpia Asuncion v Poháru osvoboditelů, jihoamerické obdobě evropské Ligy mistrů.

Obránce týmu Defensa y Justicia Enzo Coacci ale na bývalou hvězdu evropské fotbalové scény nebude vzpomínat v dobrém. Ve středečním utkání druhého kola poháru ho totiž Adebayor trefil brutálním karatistickým kopem do oblasti hlavy. Tožský útočník nemohl za svůj zákrok vidět nic jiného než červenou kartu, a po zásluze proto zamířil do útrob stadionu.

Africký fotbalista po zápase napsal na sociální síť Twitter, že je jeho fotbalový protivník v pořádku a že neměl v úmyslu ho zranit. Následně svůj zákrok v žertu označil jako nový „Jackie Chan challange".

Reklama