Hlavní obsah

Vémola se izoloval od rodiny. Kvůli pandemii zůstává v Anglii. Držím vám palce, vzkázal do Čech

Praha

Od rodiny ho dělí více než tisíc kilometrů. Karlos Vémola je v Londýně, přítelkyni s dcerou má v Praze. Kvůli světové pandemii koronaviru se ještě nějaký čas neuvidí. V Česku jsou přísná opatření proti neviditelnému nepříteli, v Anglii tomu tak zdaleka není.

Foto: Facebook: Nutrend Bodybuilding

Karlos Terminátor Vémola.

Článek

"Co já bych za to dal, kdybych mohl být doma s rodinou, tady v Anglii žádná opatření nejsou, všechny obchoďáky, fitka a restaurace fungují dál a já si prostě nerisknu, abych si něco natáhl, protože mně tady test na koronavirus nikdo neudělá. Já bych sednul do letadla, ale doma bych holky Lelu a Lilinku mohl případně nakazit," vzkázal Terminátor přes Instagram.

Vémola se rozhodl, že bude trénovat v Anglii, tam se chce připravovat na svůj další zápas, který by mohl proběhnout v červnu v Bratislavě na galavečeru organizace OKTAGON MMA.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🙏🇨🇿🙏💪

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),Bře 17, 2020 v 9:39 PDT

„Radši se tady sám izoluju a budu makat. Z fitka pojedu rovnou domů a nějak to tady přečkám. Věřím, že když to zvládnu já, tak to dáme všichni společně a potom si aspoň budeme víc vážit takových všedních věcí, které jsme dřív brali jako samozřejmost," vzkázal fanouškům čtyřiatřicetiletý Vémola, který bojoval v kleci naposledy v listopadu, kdy prohrál s Attilou Véghem.

Karlos Terminátor Vémola padl. Dostal K.O. od Attily VéghaVideo: Sport.cz

„Přeju vám, abyste tu karanténu v pohodě zvládli. Věřím, že to může být nepříjemný sedět doma, ale snažte se z toho vytěžit maximum a buďte rádi, že můžete trávit čas doma s rodinou. Držte se a snad se v Čechách brzo uvidíme. Držím vám palce," dodal první český bojovník, který poznal slavnou UFC.

Reklama

Související témata: