Hlavní obsah

Provokace, vyhlásila hvězda válku fanouškům United?

To snad nemyslí vážně! Fanoušci Manchesteru United nevěří vlastním očím. Francouzský fotbalista Paul Pogba, který má být oporou Rudých Ďáblů, během přestávky Premier League kvůli celosvětové pandemii koronaviru, zveřejnil na internetu video, jak se připravuje v domácích podmínkách. Nikomu nemohlo uniknout, že má při tréninku na sobě dres Juventusu, rozhodla se snad hvězda i v těžkých dobách provokovat fanoušky United?

Foto: Profimedia.cz

Paul Pogba ještě v dresu Juventusu.

Článek

Kdepak červený dres týmu z Old Trafford. Když Paul Pogba umístil na sociální sítě video s tím, jak trénuje doma, měl na sobě triko Juventusu. Za něj v minulosti hrál a během léta bylo v médiích hodně spekulací, že by mohl Starou dámu opět posílit, nebo by se také z Anglie mohl stěhovat do Realu Madrid. Francouz ale zůstal na Ostrovech, teď by však fanoušci United mohli brát jeho kousek jako provokaci.

„Nový tréninkový kemp se jmenuje Karanténa PP Arena, otevřeno 24 hodin a sedm dní v týdnu," napsal Pogba na sociálních sítích. „Bavte se a makejte doma," vyzval fanoušky poté, co si na videu dal několik sprintů a také pracoval s míčem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🇬🇧 Supporting our Juventus and Sampdoria friends @blaisematuidiofficiel, @albinekdal and all athletes and people around the world who are facing this difficult moment.⠀ ⠀ Be strong, #StayAtHome and be safe 💪🏾!⠀⠀ ⠀ New training camp is called ...⠀⠀ Quarantine PP Arena, open 24/7! 🏋🏾‍♂⠀⠀ Having fun working at home 🏠 with my brother @victorlindelof!⠀⠀ ⠀⠀ (I know the cheeky ones will talk about the Juventus jersey 😏 I'm just supporting my friends ... that's all, nothing more 😁).⠀ ⠀ ⠀ 🇮🇹 A sostegno degli amici di Juventus e Sampdoria @blaisematuidiofficiel e @albinekdal e di tutti gli atleti e le persone del mondo⠀ ⠀ Siate forti, #StayAtHome e fate attenzione 💪🏾⠀ ⠀ Il nuovo campo di allenamento si chiama… ⠀ Quarantena PP Arena, aperto 24 ore su 24 🏋🏾‍♀⠀ Mi diverto ad allenarmi a casa 🏠 con il mio amico @victorlindelof!⠀ ⠀ (So che qualche malizioso parlerà del fatto che indosso la maglia della Juventus 😏, ma lo faccio solo per dare un segno di supporto al mio amico, non c’è nessun’altra ragione 😁).

Příspěvek sdílený Paul Labile Pogba (@paulpogba),Bře 18, 2020 v 9:14 PDT

Hned jim také vysvětlil, proč má na sobě dres Juventusu. „Vím, že to někdo bude považovat za drzost, ale mně jde jen o podporu nemocného kamaráda. To je vše, nic víc," uvedl Francouz. Na dálku tak podpořil Blaise Matuidiho, který se nedávno nakazil koronavirem Covid-19. „Podpořte i vy naše kamarády Blaise Matuidiho, Albina Ekdala i všechny další sportovce. Buďte silní a buďte v bezpečí," nabádal fanoušky fotbalista.

K Pogbovi se pak přidal zraněný spoluhráč Victor Lindelof. Švédský obránce projevil solidaritu a oblékl si pro změnu dres krajana Ekdala s číslem 6, který nosí v Sampdorii a byl také pozitivně testován na Covid-19.

Šestadvacetiletý Pogba podle anglických médií bude svou budoucnost řešit až po skočení sezony. Hodně záležet bude na tom, zda se Manchester United kvalifikuje do Ligy mistrů. Pak by mohl vzít za svou výzvu, že se může stát hlavní hvězdou klubu z Old Trafford. Jinak ale může z Ostrovů odejít.

Reklama