Hlavní obsah

Výzva pokračuje. Jaké hvězdy se zapojily tentokrát? Carragher vyšel ze cviku, Král demoloval zařízení bytu

Slavní sportovci i fanoušci se baví na sociálních sítích. Do výzvy s názvem „Stay At Home Challenge“ se zapojilo už několik fotbalových celebrit. Žonglování s ruličkou toaletního papíru předvedl Bruno Fernandes z Manchesteru United nebo Guélor Kanga ze Sparty. Přidali se ale i další, jako třeba trenér Monrealu Impact Thierry Henry. Své štěstí vyzkoušel i bývalý vynikající fotbalista Jamie Carragher, jehož žongly ale skončily naprostým fiaskem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Do výzvy „Stay At Home Challenge“ se zapojil Henry a mnoho dalšíchVideo: sntv

 
Článek

Zadání nové výzvy na sociálních sítích je jednoduché. Vzhledem k šířící se pandemii nového typu koronaviru zůstat doma, pomocí videonahrávky zaznamenat nějakou svou dovednost a nahrát ji na sociální sítě.

Zatímco většina fotbalistů ukázala, že jim žonglování s toaletním papírem nedělá problém, v současnosti fotbalový expert televizní stanice Sky Sports a legenda Liverpoolu Jamie Carragher evidentně takříkajíc vyšel ze cviku.

Svá videa s hashtagem #StayAtHomeChallenge prozatím natočily tisícovky lidí a k vidění nejsou pouze fotbalové dovednosti. Svým uměním se na sociální sítích pochlubili děti, golfisté, kuchaři, fitness trenéři a mnoho dalších. Čeští reprezentanti Matěj Vydra a Alex Král nezůstali pozadu. Oba ale výzvu pojali trochu odlišně.

Reklama

Související témata: