Hlavní obsah

Veletoč hvězdného brazilského kanonýra Hulka. Oženil se s neteří své ex!

Šanghaj/Praha

Bizarní milostný veletoč předvedl vyhlášený brazilský kanonýr Hulk. Třiatřicetiletý fotbalista pustil po dvanácti letech k vodě svoji manželku Iran, s níž má tři děti, ale volný zůstal pouhé tři měsíce. Podle argentinského listu Infobae už se znovu oženil a jeho novou paní je o dva roky mladší Camila Angelová, neteř nyní už bývalé fotbalistovy choti.

Foto: Sport.cz

Brazilský fotbalista Hulk si vzal po rozvodu neteř své bývalé manželky Camilu.

Článek

Co je na neobvyklém rodinném dramatu pikantní: Camila je (nebo či spíše v minulosti byla) oblíbenou přítelkyní Hulkovy ženy, obě společně trávily spoustu času. Robustný fotbalový snajpr si užívá pozornosti novomanželky plnými doušky a na svém Instagramu, kde vymazal všechny vzpomínky na bývalý vztah, to celému světu dávají s Camilou znát.

Jenomže dosavadní legitimní období s Iran nelze jen tak odložit ad acta, je nutné vypořádat i majetkové náležitosti spojené s rozvodem. Hulk obléká v čínské lize dres celku SIPG Šanghaj a jeho nová manželka potřebuje vízum, aby s ním mohla trvale žít.

Hulkova ex je ovšem údajně vzteky bez sebe a odmítla jak kolem 100 milionů eur odstupného, tak i podíl z nemovitostí. Osmačtyřicetinásobného brazilského reprezentanta vlastním jménem Givanildo Vieira de Souza, který si v Šanghaji přijde na 20 milionů eur ročně, zřejmě čeká ještě další hodně turbulentní období.

Reklama

Související témata: