Hlavní obsah

Ricciardo se dostává do závodní formy. Místo s formulí jezdí na traktoru

Praha

Sezona formule 1 už měla být v plném proudu, avšak i světový šampionát byl krátce před startem odložen. Závody se zatím nebudou konat do začátku června a vedení F1 hovoří o tom, že letošní ročník nejspíš začne až v létě a bude bez pauzy. Jezdci však nelení. Spíš naopak. Makají o to víc na své fyzičce a Daniel Ricciardo se dostává do formy i díky traktoru.

Foto: Sport.cz

Místo ve formuli se teď Daniel Ricciardo prohání na traktoru.

Článek

Měl se už prohánět na okruzích formule 1, avšak místo toho zamířil na rodinnou farmu poblíž Perthu v Austrálii. Jezdec Renaultu využil odložení světového šampionátu nejen k tréninku, ale i k zábavě. „Ještě to nějakou dobu bude trvat, než zase budu závodit, ale rozhodně tu nejsem na prázdninách,“ uvedl Daniel Ricciardo na webu formula1.com.

„Trénink je věc, která udržuje mou koncentraci. Je teď skvělá doba dostat se do formy. Musíme být doma, takže žádná pásmová nemoc, žádná letiště, tak jsem si naplánoval opravdový tréninkový kemp, což jindy nejde,“ vysvětloval jezdec, který zatím ve formuli 1 vyhrál sedm velkých cen.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Content lonesome 👨🏻‍🌾 @gopro

Příspěvek sdílený Daniel Ricciardo (@danielricciardo),Bře 22, 2020 v 2:57 PDT

Když dotrénuje, věnuje se zábavnějším činnostem. Třeba řízení traktoru. Jak mu to jde, se pochlubil i na sociálních sítích. „Táta je potřebuje k práci, má ale tady i nějaký vyřazený. Udělal jsem tady pro něj trať, a tak trochu se s ním dostávám i do závodní formy. Je to obrovská legrace,“ dodal Ricciardo.

Jezdec, který je ve formuli 1 považován za největšího šprýmaře, loni přestoupil z Red Bullu k Renaultu. Svým rozhodnutím překvapil, avšak nestěžuje si, i když jeho výsledky jsou mnohem horší, než na jaké byl zvyklý. Jeho nejlepším výsledkem minulé sezony bylo čtvrté místo.

Reklama

  Velká cena Číny - kvalifikace na sprint zítra 09 : 30
20240419T09 : 30:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint