Hlavní obsah

Zůstaňte doma! vyzýval fanoušky hvězdný fotbalista. Jen pár hodin poté havaroval cestou z mejdanu

Vrchol pokrytectví předvedl hvězdný fotbalista a kapitán Aston Villy Jack Grealish. Čtyřiadvacetiletý záložník nabádal v sobotu večer fanoušky přes sociální sítě, aby dodržovali karanténu a zůstali doma. V neděli ráno pak cestou z party havaroval v ulicích Solihullu a poškodil tři zaparkovaná vozidla. Na internetu navíc koluje fotografie, která celému incidentu dodává pomyslnou třešničku na dortu.

Foto: Sport.cz

Anglický fotbalista Jack Grealish v dresu Aston Villy

Článek

„Abyste pomohli zachránit život, musíte zůstat doma. Ven choďte jen do lékárny nebo pro jídlo. A nezapomínejte dodržovat dvoumetrový odstup, je to důležité. Zůstaňte doma, zachráníte tím životy!" nabádal večer fanoušky na sociální síti Instagram fotbalista Jack Grealish.

Jenže kapitán Aston Villy zjevně kázal vodu a pil víno. Druhý den brzy ráno totiž havaroval ve svém Range Roveru, když se snažil odjet domů z mejdanu u kamaráda. Podle očitých svědků události Grealish vrávoral a vypadal pomateně. Sám navíc přiznal, že v bytě bývalého spoluhráče slavil. Zřejmě i proto měl na noze bačkory, ke všemu každou jinou.

Podle deníku Sun Grealish na místě incidentu hovořil s majiteli nabouraných vozů. Ještě před příjezdem policie ale z místa odešel. „Celou noc byl v jednom z domů hrozný kravál, nedalo se to vydržet," řekl místním médiím jeden z rezidentů.

„Asi v osm ráno hluk ustal, pak přišly rány, které se rozléhaly po celé ulici. Venku stál Grealish s ochrankou objektu. Bylo divné vidět anglické fotbalové eso v tomto stavu. Motal se a byl zmatený," dodal svědek.

Grealish prý majitelům poničených vozidel těsně před odchodem vzkázal, že to není žádný problém, že to mají brát tak, jako by už škodu zaplatil.

Aston Villa na webu zatím uvedla, že je chováním kapitána A týmu zklamaná. Grealishovi udělí pokutu, kterou klub předá jedné z birminghamských nemocnic.

Reklama

Související témata: