Hlavní obsah

Dám svá zlata za toaletní papír! Slavný rebel baví jako Céline Dion

Domácí karanténu berou mnozí jako nutné zlo, slavný norský lyžař Petter Northug se s ní ale popasoval s humorem sobě vlastním. Na Facebooku zveřejnil videoklip své verze písničky Céline Dion s názvem All By Myself (Úplně sama), kde se ukázal jako bavič i vcelku obstojný zpěvák.

Foto: Sport.cz

Petter Northug ozdobí svojí účastí Jizerskou 50.

Článek

Zatímco původní verze hitu kanadské zpěvačky je teskným vyprávěním o samotě, Northug popisuje svůj čas v době karantény.

Někdejší miláček fanynek si nejprve posteskne, že už na jeho dveře žádné dívky neklepají, pak už se ale ve většině písně věnuje jinému problému – nedostatku toaletního papíru, za který nabízí dokonce všechna svoje zlata.

Není jich málo, olympijské hry vyhrál čtyřiatřicetiletý Northug dvakrát, na mistrovství světa jich získal rekordních třináct. Před dvěma měsíci se představil i v Česku, kam dorazil na Jizerskou padesátku.

„Teď mám svoji značku brýlí a od srpna rozjedeme i oděvní kolekci. K tomu se v norské televizi věnuju sportu i show. Děláme večerní pořad se skrytou kamerou,“ popisoval své aktivity Northug, jenž vedle svých úspěchů proslul i jako lyžařský rebel, který dokázal provokovat soupeře i fanoušky.

Reklama

Související témata: