Hlavní obsah

Federer i Nadal pro smích? I tohle se na kurtu "povedlo" největším hvězdám

pan

"Tohle můžu udělat jenom já." Pokud hrajete tenis ať již na jakékoliv úrovni, možná jste si tuhle větu po zkaženém lehkém míči řekli už mnohokrát. Nenechte se ale mýlit. Neuvěřitelných omylů si dopouštějí i ti největší mistři svého řemesla. A ne jednou...

Foto: Profimedia.cz

I Roger Federer má někdy špatný den

Článek

Na kurtech dokáží neuvěřitelné věci. Údery často za hranicí chápání normálního smrtelníka předvádí se stejnou samozřejmostí, jako by si pinkali o zeď. I ti největší tenisoví velikáni však čas od času ukáží, že pocházejí z této planety a fanouškům předvedou úder, za který by si nafackoval i tenisový začátečník.

Server atpworldtour.com přišel se sestřihem několika výměn, po kterých by se tenisoví bohové viděli nejradši někde hluboko pod zemí. Hned několikrát se v nich objeví dvacetinásobný grandslamový šampion Roger Federer, jak se ztrapnit snadno a rychle předvede i jeho krajan Stan Wawrinka.

A že jde úplně minout servis, zase názorně předvede Rafael Nadal. Vůbec netrefit míč se povedlo například i Tomáši Berdychovi. Na další úsměvné momenty se podívejte na videu.

Reklama

Související témata: