Hlavní obsah

Fanoušci se dočkali. Muchová jim znovu předvedla svůj hudební talent

Praha

Karolína Muchová opět oslnila. Česká hvězda nedávno udivila fanoušky svou hrou na kytaru a zpěvem a teď si pro ně připravila další překvapení. Vyslyšela výzev fanoušků a znovu usedla k hudebnímu nástroji, tentokrát však ke klavíru. „Kájo, jste šikovná,“ shodli se fanoušci nad jejím dalším uměleckým číslem.

Foto: Sport.cz

Karolína Muchová.

Článek

Na kurtech válí s raketou, mimo něj oslňuje s kytarou i hrou na klavír. Česká hvězda slaví další úspěch. Poté, co nedávno zveřejnila na sociálních sítích video, na kterém zpívá a hraje na kytaru, přišla s dalším překvapením. Fanoušci ji žádali, aby opět zazpívala, a tak jejich přání vyslyšela.

Sedla ke klavíru a zazpívala úryvek písničky Someone You Loved od skotského hudebníka Lewise Capaldiho. Fanoušci byli z jejího výkonu opět nadšení. „Nejtalentovanější dívka v České republice,“ napsal jeden z nich. „Kájo, jste šikovná,“ shodli se další a uznání se dočkala i od své bývalé tenisové kolegyně Lucie Šafářové.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Sunday vibes 🙃

Příspěvek sdílený Karolína Muchová (@karolinamuchova),Dub 5, 2020 v 1:50 PDT

Mnoho fanoušků by jí rádo vidělo i v nějaké pěvecké soutěži, zároveň se už ale těší, až se zase představí na kurtech. Šestadvacátá hráčka světa si letos zahrála na čtyřech turnajích. V Brisbane nepřešla přes úvodní kolo, na Australian Open byla nad její síly ve druhém kole Cici Bellisová a příliš se jí nedařilo ani v Dubaji a Dauhá.

V půlce února se s trenérem Emilem Miškem dohodli, že jejich spolupráce už nebude pokračovat. Jejím novým koučem se stal David Kotyza. Ten dovedl Petru Kvitovou k dvěma grandslamovým titulům, Karolínu Plíškovou k pozici světové jedničky a Barboru Strýcovou k jejím největším úspěchům kariéry.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori dnes 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík