Hlavní obsah

Federer přišel s výzvou. Podívejte se, jak si s raketou rozuměly lyžařské krásky

New York/Praha

Další tenisová výzva, která obletěla na sociálních sítích svět. Tentokrát s ní však přišla tenisová legenda. Roger Federer v kloboučku předvádí svůj speciální tenisový dril a vyzývá k němu i další hvězdy. Některé už úkol splnily a pochlubily se, jak jim to šlo. Tak se podívejte, jak si s raketou rozuměla třeba lyžařská kráska Lindsey Vonnová, nebo jak si vedl jeho rival Novak Djokovič.

Foto: Sport.cz

Roger Federer.

Článek

Roger Federer se rozhodně nenudí. Trénuje, i když sněží a teď přišel s výzvou. Své hvězdné kolegy a nejen je, žádá, aby si zkusili jeho speciální tenisový dril. „Klobouk vybírejte moudře,“ radí elegantně oblečený fenomenální tenista, který vyhrál už dvacet grandslamových titulů.

„Díky za nápad. Kdybych trénovala osmdesát let, možná bych byla z polovičky tak dobrá jako ty. Teď mám křeče v zápěstí,“ napsala lyžařská královna Mikaela Shiffrinová ke svým pokusům s raketou a míčkem. „Jde ti to mnohem lépe než mně na lyžích,“ odpověděl několikanásobné mistryni světa Federer.

Další, kdo výzvu přijal, byla Shiffrinové bývalá kolegyně Lindsey Vonnová. Americká kráska a velká přítelkyně Federerovy rodiny si však ještě před začátkem plnění úkolu postěžovala, že musí použít míček jejího psa, který je poslintaný. "Ale pro Tebe, Rogere, všechno," zveřejnila na Instagramu. Tak můžete posoudit, které z famózních lyžařek to šlo s raketou a tenisovým míčkem lépe.

Federer ve výzvě oslovil také své největší rivaly Rafaela Nadala a Novaka Djokoviče a další legendu Serenu Williamsovou a nejtalentovanější tenistku současnosti Coco Gauffovou. Zatímco Nadal s Williamsovou ještě nezareagovali, Djokovič a Gauffová se již svými výkony pochlubili.

Gauffová nejdříve výzvu zkusila bez pokrývky hlavy, to jí ale tolik nešlo. Tak si došla pro fotbalovu helmu svého bratra a už byla mnohem úspěšnější.

Reklama

  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori