Hlavní obsah

O Slavii je zájem. Legendy nakupují lístky do kotle!

Fotbalová Slavia je hitem. I v době celosvětové pandemie koronaviru, která zastavila fotbal i další sportovní soupeření, je o pražský klub velký zájem. Třeba při pořádání virtuálních zápasů. Na české scéně úřadující mistry oslovila třeba Zbrojovka Brno, nedávno se ozval i slovenský gigant Slovan Bratislava, který se rozhodl uspořádat virtuální zápas na podporu zdravotníků, kteří bojují v první linii s koronaviem. O zápas je obrovský zájem, lístky už mají třeba známí slovenští fotbalisté Róbert Vittek, Róbert Mak či třeba Lukáš Haraslín. Zmíněný virtulní zápas by se měl uskutečnit v neděli 3. května od 16:30.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slavie Praha Jindřich Trpišovský a Stanislav Tecl

Článek

Slovan Bratislava si chce připomenout vítěznou bitvu se Slavií z října 1991 a pro fanoušky chystá opravdovou lahůdku. Klub totiž vlastní exkluzivní video záznam ze zápas, který s výjimkou dobového přímého přenosu nebyl nikdy odvysílaný žádnou z televizí. Teď ho klub odhalí na svém oficiálním YouTube kanálu.

„Rozhodli jsme se udělat virtuální zápas a ještě jednou vyprodat Tehelné pole. Fanouškům nabídneme dosud nezveřejněný záznam z utkání se Slavií, budou s tím spojené i další doprovodné aktivity. Fanoušci mohou zakoupením vstupenky pomoci nejen našemu klubu, který z hlediska ekonomiky prochází velmi složitým obdobím, ale pochopitelně i zdravotníkům v boji proti koronaviru. Věříme, že se nám povede zaplnit náš starý stadion," poznamenal na internetových stránkách Slovanu generální ředitel klubu Ivan Kmotrík mladší.

Vstupenky jsou k mání od 10 do 100 euro a je o ně slušný zájem. Nakupují je třeba vynikající slovenští fotbalisté. Virtuální zápas ale nechtějí strávit ve VIP zóně, lístky si koupili do kotle.

„Přišla správná chvíle, abychom všichni ukázali, že máme Slovan v srdci a podpořili jsme náš milovaný klub v nelehké chvíli. Vstupenek si na utkání se Slavií můžeme koupit i víc, jako jsem to udělal já. Ukažme, že všichni společně jsme Slovan," burcoval fanoušky Róbert Vittek, bývalý vynikající hráč Slovanu.

Podobně se vyjádřil i slovenský reprezentant Róbert Mak. „Vyzývám všechny, aby touto cestou podpořili ŠK Slovan v těžké situaci. Kupte si lístky na Slavii. Já jsem si je už koupil a to do kotle, abych tam mohl být virtuálně s vámi," vyhlásil na internetových stránkách slovenského klubu.

Reklama

Související témata: