Hlavní obsah

Hvězdný Brady byl přistižen, jak trénuje v zavřeném parku

Tampa

Hvězdný quarterback Tom Brady byl ve svém novém působišti Tampě přistižen, jak trénuje v parku uzavřeném kvůli šíření koronaviru pro veřejnost. Šestinásobného vítěze Super Bowlu zahlédla hlídačka parku a jednoho z nejslavnějších amerických sportovců vyzvala, aby odešel.

Foto: gettyimages.com

Hvězdný quarterback Tom Brady byl ve svém novém působišti Tampě přistižen, jak trénuje v parku uzavřeném kvůli šíření koronaviru pro veřejnost.

Článek

"Promiň, Tome Brady! Náš tým starající se o parky se už nemůže dočkat, až tebe a všechny členy naší komunity znovu s úsměvem přivítá. Do té doby zůstaň v bezpečí a v maximální míře doma, abys pomohl snížit křivku (nakažených)," uvedlo na twitteru město Tampa.

O Bradym trénujícím v parku informovala také během pondělního brífinku starostka Jane Castorová.

Dvaačtyřicetiletý Brady letos po dvaceti letech opustil tým New England Patriots, v jehož dresu vytvořil řadu rekordů NFL, a podepsal dvouletou smlouvu v klubu Tampa Bay Buccaneers. Na Floridě si s rodinou pronajal rezidenci od bývalé baseballové hvězdy Dereka Jetera. Sezona ligy amerického fotbalu by měla začít v září, přípravu na ni ale výrazně ovlivňuje koronavirová pandemie, jež si v USA vyžádala přes 40 tisíc životů.

Reklama

Související témata: