Hlavní obsah

Fotbalisté Zlína a Slovácka chystají virtuální krajské derby, výtěžek půjde do nemocnic

Praha

Ligový fotbal se kvůli pandemii koronaviru stále ještě nehraje, a tak na prvního máje sehrají Fastav Zlín a 1. FC Slovácko od 18 h aspoň charitativní virtuální derby. Oba kluby společně spustily on-line prodej vstupenek do virtuálního fotbalového stadionu, jenž „stojí" někde uprostřed cesty mezi Zlínem a Uherským Hradištěm. Výtěžek ze vstupného, které činí baťovských 99 korun, bude rovnoměrně rozdělen mezi zlínskou a hradišťskou nemocnici.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalisté Slovácka a Zlína uspořádají virtuální derby

Článek

„Pojďme nechat v tuto chvíli rivalitu stranou. Zapojte se do velkého krajského virtuálního derby. Podpořme tím zdravotníky ve Zlínském kraji," vyzývají ve společném prohlášení oba moravské kluby.

On-line prodej už odstartoval. „Vstupenky si lze koupit prostřednictvím webových stránek fcfastavzlin.cz a fcslovacko.cz. Prodej bude ukončen v den utkání 1. května. Po zakoupení přijde všem emailem elektronická vstupenka jako památka na to, že nezůstali sedět v koutě a pomohli," sdělila zlínská mluvčí Zuzana Molková.

Foto: Sport.cz

Slovácko a Zlín sehrají virtuální derby

„Po skončení akce budou vylosováni výherci hodnotných cen, které jsme připravili ve spolupráci s našimi partnery a fotbalovými osobnostmi," slíbila.

Reklama

Související témata: