Hlavní obsah

Sladký život smetánky. Ruská hvězda Šarapovová pravidla v karanténě ignoruje

Los Angeles/Praha

Přísná pravidla nařízená v souvislosti s pandemií koronaviru v Kalifornii, zdá se, pro Marii Šarapovovou neplatí. Jak dokazují fotografie, čerstvě třiatřicetiletá bývalá světová tenisová jednička si se svým přítelem - milionářem a podnikatelem Alexanderem Gilkesem - a dalšími pozvanými užívala party v domě v Los Angeles absolutně bez omezení, například požadovaný odstup dvou metrů rozjařená společnost jen stěží mohla splnit.

Foto: Profimedia.cz

Maria Šarapovová (třetí zprava) si na terase domu v Los Angeles s přáteli užívá party bez ohledu na pravidla nařízená v souvislosti s pandemií koronaviru.

Článek

Chlazené nápoje v rukou, na tváři sluneční brýle a stoly prohýbající se pod tíhou vybraných pochoutek. Kdepak, ruská tenisová kráska Maria Šarapovová a její přátelé se situací spojenou s pandemií nenechají omezovat. Na terase domu na pláži v Los Angeles si vychutnávají paprsky kalifornského slunce a ignorují přitom přísná pravidla pro chování v době koronaviru v nejlidnatějším státu USA, píše deník Blick.

Pětinásobná vítězka grandslamových turnajů, která si odpykala dvouletý trest za doping a kariéru ukončila letos v únoru, již před časem přiznala, že se v karanténě nudí a vyzvala fanoušky, aby ji telefonicky kontaktovali.

V interview pro módní časopis Vogue pak uvedla, že její „cesta na tenisový trůn byla plná překážek, údolí a oklik, ale výhledy z vrcholu byly úchvatné." Poté, co obrazně pověsila tenisovou raketu na hřebík, má více času propagovat svoje sladkosti značky Sugarpova. A pochopitelně, užívat si jmění. Jen na prize money vydělala Ruska během kariéry bezmála  39 milionů dolarů, další miliony inkasovala z reklam.

Reklama