Hlavní obsah

Koukalová o tréninku a muži-manipulátorovi: Překvapila jsem sama sebe, ale neberte si ze mě příklad

Praha

Žádné obyčejné proběhnutí. Znovu si zkusila, jaké to je, ostřeji potrénovat. Gabriela Koukalová na sítích ukázala, že využila příležitost, jak se znovu přiblížit realitě sportovního dění. Pod dohledem manžela Petra se bývalá biatlonová hvězda částečně zapojila do přípravy s mladým badmintonistou Janem Janoštíkem.

Foto: Sport.cz

Gabriela Koukalová

Článek

V rozverné náladě to pak komentovala. „Mám za sebou letos první intervalový trénink s badmintonovou nadějí Honzou Janoštíkem. Samozřejmě mi utekl, ale i tak mě to bavilo!"

Že by náznak návratu na sportovní scénu? To ne. Ani náznakem. Ale vše vzala s plnou vážností a všímá si nedostatků.

„Opět jsem překvapila sama sebe, když jsem se dívala na toto video. Zjistila jsem totiž, že jako bývalá vrcholová sportovkyně neumím vůbec správně a technicky běžet. Neberte si prosím z mého stylu příklad! uvedla dále s tím, že neřekla poslední slovo. „Budu na tom muset ještě zapracovat," zavelela si.

Nemusela tentokrát řešit žádnou nepříjemnost, jako když jí nedávno uprostřed cesty "došla šťáva". A připomněla parťáky, když naznačila, jakou roli ve víkendové akci hrál manžel Petr, s nímž se podle některých médií rozchází.

"Honzovi děkuji za trénink, manželovi ,manipulátorovi za časomíru a dodání kuráže k tréninku a Kylie za prima psí doprovod."

Reklama

Související témata: