Hlavní obsah

Seznamte se! Neymarova sexy sestra dráždí fanoušky

Většina fanoušků přijala s uspokojením, že hvězdný Neymar věnoval v rodmé zemi na boj s pandemií koronaviru milion dolarů, ale netrpělivě čekají na další informace ze života hvězdného brazilského fotbalisty. A když není po ruce Neymar, pozornost médií přitahují i další členové jeho rodiny, například hráčova svůdná sestra Raffaela...

Foto: Profimedia.cz

Neymar v dresu brazilské reprezentace.

Článek

Famílie osmadvacetiletého Brazilce, který je s 95 miliony eur za sezonu třetím nejlépe vydělávajícím fotbalistou světa po Lionelu Messim a Cristianu Ronaldovi, je vůbec častým cílem bulvárních médií.

Naposledy novináři propírali románek hráčovy matky Nadine Goncalvesové s modelem, který je o šest let mladší než Neymar.

Teď o sobě dala vědět i fotbalistova sestra Raffaela Santos. Její instagramový účet sleduje 5,6 milionu lidí a 24letá dívka své obdivovatele pravidelně zásobuje. Na jejím odhaleném těle v plavkách se skví i bratrův obličej, který si Raffaela nechala vytetovat na paži.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

👙

Příspěvek sdílený Rafaela (@rafaella),Dub 22, 2020 v 10:06 PDT

Stejně jako hráčův otec a manažer v jedné osobě, který údajně pracuje na předčasném ukončení angažmá svého syna v pařížském PSG, kde má jeho syn platnou smlouvu až do roku 2022.

Mezi zájemce o Neymarovy služby se dlouhodobě řadí i Real Madrid, avšak tržní cena brazilského klenotu aktuálně činí 164 milionů eur a navíc má ve smlouvě zakotvenou vysokou výstupní klauzuli, což by podle některých spekulací mohlo námluvy se slavným klubem zhatit.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

😃

Příspěvek sdílený Rafaela (@rafaella),Dub 19, 2020 v 8:08 PDT

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

☀️

Příspěvek sdílený Rafaela (@rafaella),Pro 29, 2019 v 9:17 PST

Reklama

Související témata: