Hlavní obsah

Setkání tenisových hvězd. Vím přesně, jak kdo krká a prdí, prozradila vysmátá Strýcová

Praha

Partička je zase pohromadě. Jako za starých časů. Trio úspěšných českých tenistek se pochlubilo na sociálních sítích společnou fotkou. Nikoliv z kurtu, ale z přírody. Lucie Šafářová a Andrea Sestini Hlaváčková se chlubí na obrázku svými roztomilými ratolestmi, zbývající tenistka Barbora Strýcová si zvyká na nové členy party. Se svými dojmy se pak vysmátá svěřila na sociální síti. „Vím přesně, jak kdo krká a prdí," směje se. Ale zda vezme maminkovskou roli svých kamarádek jako inspiraci do blízké budoucnosti, o tom nemluví.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Polibek šampionky. Tenistka Barbora Strýcová s trofejí za vítězství ve čtyřhře ve Wimbledonu.

Článek

Pandemie koronaviru zastavila sportovní dění po celém světě, akcí, které se konají podle plánu, je minimum. Na mezinárodní turnaje musejí tenistky zapomenout, mohou jen trénovat nebo si pinknout online turnaj přes internet. V době covidu-19 je kromě zdraví důležitá i dobrá nálada, a tak není divu, že si tři tenisové kamarádky vyrazily poklábosit ven.

Tenis ale určitě nebyl hlavním tématem setkání. O zábavu měly sportovkyně postaráno díky dětičkám. Andrea Sestini Hlaváčková má od srpna 2019 dcerku Isabellu. Na konci roku se pak stala maminkou i Lucie Šafářová, která se od prosince těší z dcerky Leontýnky. „Konečně, plná parta pohromadě,“ okomentovala právě Šafářová setkání na sociálních sítích. „Pokec bez raket,“ dodala.

Ženské trio se podle všeho skvěle bavilo. Svůj pohled s tradiční porcí nadsázky přidala pochopitelně i Barbora Strýcová. Dřív se spoluhráčkami určitě rozebíraly úspěšné zápasy nebo třeba randění, teď už bylo téma hovoru jiné. „Časy se mění!! Vím přesně, jaký kdo pije mlíko a jak kdo krká a prdí,“ napsala vysmátá tenistka k příspěvku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Konečně plná parta pohromadě! 🙂🙃 #pokec #bezraket #časletí #bibi #lea @andreasestinihlavackova @barborastrycova

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova),Dub 28, 2020 v 8:10 PDT

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori dnes 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík