Hlavní obsah

Dům, nebo bydlení snů? Americký hvězdný pár šokoval luxusem

Pozornosti veřejnosti neuniknou. A poté, co se nedávno zasnoubili, už vůbec ne. Ostře sledovaný lyžařsko-hokejový pár Lindsey Vonnová s P.K. Subban se do středu zájmu médií dostali znovu, když si koupili luxusní vilu v ještě luxusnější čtvrti Los Angeles Beverly Hills. Cena? Podle neoficiálních odhadů 6,75 milionu dolarů (asi 164 milionů korun).

Foto: Sport.cz

Tady Lindsey Vonnová a P.K. Subban budují své nové zázemí

Článek
Fotogalerie

Slavný sportovní pár se zasnoubil už v loni v létě, což lyžařská legenda Lindsey Vonnová potvrdila ještě jednou letos v prosinci, když svého partnera a obránce hokejistů New Jersey požádala navzdory zakořeněným tradicím o ruku.

"Mluvíme o rovnoprávnosti, ale skutky jsou důležitější než slova. Muži by také měli dostávat zásnubní prsteny a přesně to si PK zaslouží," okomentovala tehdy netradiční krok olympijská šampionka.

Foto: Sport.cz

Luxusně zařízený interier nového domu amerického páru Vonnové a Subbana

A jak se zdá, vztah funguje. Slavný pár si buduje své nové zázemí v luxusní čtvrti Města andělů v Beverly Hills. Rozhlehlá vila prošla rozsáhlou rekonstrukcí, pyšní se vysokými stropy se zdobenými stěnami či speciálně zabudovanými stropními světly imitujícími noční oblohu. Koupelna je pak vybavena masážním bazénkem a dalšími vymoženostmi.

A dál? Olympijští šampioni a jejich hosté si mohou dopřávat luxusu šesti ložnic či dvěma na míru vystavěnými koupelnami. A ani venkovní vybavení není k zahození. Rozsáhlý bazén a spa lemují palmy, připravený je i prostor pro barbecue.

Na další zařízování luxusní nemovitosti se tak může soustředit především legenda bílých svahů Lindsey Vonnová, která svou veleúspěšnou kariéru v minulém roce ukončila. Její nastávající stále válčí, nebo spíš před přerušením NHL kvůli pandemii koronaviru válčil v barvách Ďáblů z New Jersey.

Foto: Sport.cz

Luxusně zařízený interier nového domu amerického páru Vonnové a Subbana

Kdy svůj vztah potvrdí i svatbou, zatím Subban ani Vonnová neuvedli, ani jeden s vyřčením definitivního "Ano" dle svých slov nespěchá.

Reklama

Související témata: