Hlavní obsah

Fotbalista Jovič si na závěr domácí přípravy zlomil patní kost

Útočník Luka Jovič je neskutečný smolař. Těsně před návratem Realu Madrid k tréninku zlomil si totiž patní kost na pravé noze a podle vyjádření klubu ho čeká zatím neupřesněná pauza. Léčba zranění, které si srbský fotbalista údajně přivodil doma při individuální přípravě, se ale může protáhnout až na tři měsíce.

Foto: Profimedia.cz

Útočník Luka Jovič si těsně před návratem Realu Madrid k tréninku zlomil patní kost na pravé noze a podle vyjádření klubu ho čeká zatím neupřesněná pauza.

Článek

Pro Joviče to není první problém, který si během koronavirové pauzy způsobil. V březnu dostal od vedení klubu povolení odcestovat za rodinou do Srbska, kde ale porušil karanténní nařízení a slavil v ulicích Bělehradu narozeniny své partnerky. Sklidil za to kritiku ve Španělsku i v Srbsku, kde ho navíc ještě čeká vyšetřování.

Po návratu do Madridu se stejně jako ostatní spoluhráči z Realu musel připravovat doma. Klub se k návratu do tréninkového centra chystá až v pondělí, ačkoli je otevření areálů povoleno už od pátku. Liga ve Španělsku by podle informací médií mohla znovu odstartovat 20. června, vedení soutěže to ale zatím nepotvrdilo.

Reklama