Hlavní obsah

Hvězda Premier League v průšvihu! Fotbalistu podle médií zadržela policie

Londýn/Praha

Má problém. A pořádný. Hvězda fotbalové Chelsea Callum Hudson-Odoi je ve vazbě. V neděli nad ránem jej totiž zadržela policie. Anglický fotbalista, který se v března nakazil covid-19, si pozval do bytu během přísných opatření v souvislosti s pandemií koronaviru modelku. Té se během schůzky udělalo špatně a zavolala policii i sanitku. Sama skončila v nemocnici, hvězda Chelsea pak za mřížemi.

Foto: Profimedia.cz

Hvězdný fotbalista Chelsea Callum Hudson-Odoi skončil v policejní vazbě.

Článek

Známý fotbalista podle listu The Sun navázal kontakt se ženou přes sociální sítě, a když Hudson-Odoi dostal pár fotek, pozval ji k sobě domů. „Skvěle jsme se bavili," neskrývá hvězda Chelsea. Pro ženu poslal auto. „Ta dívka byla okouzlující," komentoval později pro list The Sun návštěvu fotbalisty jeden z jeho sousedů.

Situace vygradovala ve chvíli, kdy se mladé dámě udělalo špatně a zavolala policii a sanitku. Ta ji odvezla do nemocnice, policie pro změnu zadržela fotbalistu. „Můžeme potvrdit, že policie i ambulance zasahovala v neděli v čase 3:52 u takového incidentu. Zadržený muž zůstal ve vazbě," stojí ve strohém vyjádření policie.

Hudson-Odoi prodělal nedávno Covid-19, ale během dubna už hlásil do médií, že se cítí fajn a nemá žádné problémy. Vypadá to však, že nyní si zadělal na pořádný průšvih.

Incident přichází jen několik dní poté, co list The Sun přišel s odhalením, kdy nejmenovaná hvězda Premier League byla obviněna z poručení pravidel během pandemie koronaviru a uspořádala dokonce v Paříží divoký večírek se společnicemi.

Reklama

Související témata: