Hlavní obsah

Česká tenistka opět oslnila. Podívejte se, na co všechno je Muchová talentovaná

Praha

Karolína Muchová je obrovský talent. České tenistce to jde nejen s raketou v ruce, při hře na klavír a kytaru, ale teď se pochlubila i tím, jak válí na in-line bruslích a jak si vede s golfovou holí. „Kdo by si pomyslel, že golf může být tak zábavná hra,“ napsala šestadvacátá tenistka světa k fotografiím.

Foto: Sport.cz

Karolína Muchová.

Článek

Karolína Muchová nepřestává udivovat. Hvězdná tenistka se v době, kdy nemůže být na kurtech a hrát turnaje, pochlubila tím, jak velký má talent. Fanoušky nejprve oslnila svým zpěvem a hrou na kytaru a poté i hrou na klavír. Teď jim zase předvedla další sportovní dovednosti. Skvěle jí to jde i na in-linech.

Jak na nich válí zveřejnila ve videu, kde si s ní zajezdil i její kolega Lukáš Rosol. Teď si šestadvacátá hráčka světa vyzkoušela také golf. „Kdo by si pomyslel, že golf může být tak zábavná hra,“ napsala k fotografiím na sociálních sítích. „Asi se mu budu věnovat víc,“ dodala.

Loňská vítězka turnaje v Soulu však nezapomněla ani na tenis. Již příští týden by se spolu s Petrou Kvitovou, Barborou Strýcovou, Kateřinou Siniakovou, sestrami Plíškovými a dalšími Češkami měla zúčastnit domácího turnaje v Praze O pohár prezidenta ČTS. Bude to její první turnaj pod vedením kouče Davida Kotyzy.

S ním začala spolupracovat před dvěma měsíci poté, co odešla od Emila Miškeho. V letošní sezoně se jí totiž zatím nedařilo tak, jak si představovala. Na turnajích v Brisbane a Dubaji nepřešla přes úvodní kolo a na Australian Open a v Dauhá nedošla do třetího. Takové výsledky hvězdičku zklamaly a rozhodla se pro změnu. Kouč Kotyza dovedl Kvitovou ke grandslamovým titulům, Karolínu Plíškovou k pozici světové jedničky, a i Strýcová s ním slavila největší úspěchy v kariéře.Teď má před sebou tedy další výzvu

Reklama

Související témata: