Hlavní obsah

České hvězdy NHL pomáhaly vybrat peníze pro zdravotníky, Kaut ve finále zdolal Nečase

Praha
Aktualizováno

České hvězdy NHL své hole vyměnily za ovladače. Tomáš Hertl, Martin Nečas, Martin Kaut a Filip Chlapík se v pondělí večer představili esportovým fanouškům v turnaji Billa NHL Charity Showmatch. České hokejové profesionály doplnili přední čeští hráči hry NHL 20. Výtěžek z akce poputuje na podporu programu Pomoc nemocnicím. Triumf si nakonec připsal Kaut z Colorada, který ve finále porazil Nečase.

Foto: Sport.cz

Martin Nečas se zúčastnil charitativního turnaje Billa NHL Charity Showmatch. Ilustrační foto

Článek

Charitativní událost Billa NHL Charity Showmatch slibovala napínavé duely ve hře NHL 20. V semifinálových střetnutích se z postupu radoval útočník Colorada Martin Kaut, který poměrem 3:1 porazil Filipa Chlapíka.

V dalším souboji změřili síly útočníci Tomáš Hertl a Martin Nečas. Z postupu do finále se nakonec radoval Nečas, který svého staršího kolegu z reprezentace převálcoval jednoznačným výsledkem 7:2.

V zápase o bronz se po výsledku 7:3 radoval ze třetí příčky na turnaji Chlapík. Nejnapínavější duel přineslo až finále, v němž poměrem 4:3 opanoval celou akci Kaut. Všem českým hokejistům pomáhali přední čeští hráči hry NHL 20.

Výsledky jednotlivých duelů ale až tolik důležité nebyly. Cílem akce bylo především pomoct zdravotníkům a dalším zaměstnancům nemocnic, kteří se ve své práci kvůli koronaviru potýkají s náročnou situací.

Diváci mohli charitativní turnaj sledovat prostřednictvím Twitch kanálu bladeito, televize Nova Sport 2 nebo přímo zde na serveru Sport.cz. Přispět na pomoc nemocnicím je stále možné prostřednictví webu Pomocnemocnicim.cz

Reklama