Hlavní obsah

Musův gól? Před ním byla malinko ruka, durdí se Horváth

Příbram

Nepropadl emocím, jisté pochybnosti ovšem má. Pavel Horváth nachystal fotbalisty Příbrami tak dobře, že dlouho drželi se Slavií bezbrankový stav. Až osm minut před koncem inkasovali od Musy rozhodující gól. „Před gólem byl asi faul Míry Slepičky a pak zase asi ruka malinko,“ poukazuje kouč Středočechů na detail, který odhalily televizní kamery. Byť nešlo o zjevný úmysl, ke střelci se míč odrazil od Zimovy ruky, což bylo podstatné.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Trenér Příbrami Pavel Horváth během duelu se Slavií.

Článek
Fotogalerie

Senzaci byli hodně blízko. Poslední tým tabulky však nakonec nebyl v duelu s obhájcem titulu za statečnost odměněn.

„Kluci se snaží být zodpovědní, ale v únavě jim přece jen síly odcházejí. Poděkuju jim, ale porážka mě mrzí," líčí své pocity trenér Pavel Horváth po prohře 0:1.

„Neměli jsme takovou kvalitu jako Slavia. V některých pasážích byla jasně lepší, ale je škoda, že jsme nerozhodný stav neudrželi až do konce," lituje kouč.

„Na výkonu proti Slavii se dá určitě dál stavět. Ke konci už přes nás chodili, takže jsme využili pět střídání. Tlak se stupňoval, museli jsme vystřídat kluky, kterým došly síly," dodává Horváth.

Rezek nenachytal Koláře

Šance měla Příbram jen ze standardek, nikoliv ze hry. K výjimkám patřila situace, kdy mazák Rezek mohl přehazovat brankáře Koláře.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Zleva Ondřej Kúdela ze Slavie, Miroslav Slepička z Příbrami a Michal Frydrych ze Slavie.

„Všiml jsem si, že je dost venku, ale měl jsem míč pod nohama. Střela mi nevyšla, myslel jsem si, že jsem trochu rychlejší," kritizuje se Jan Rezek.

Bod byl pro jeho podceňovaný tým hodně blízko. „Porážka hodně mrzí. Hráli jsme proti silnému soupeři, při němž stálo i dost štěstí. My jsme měli pár náznaků, z nichž musíme vytěžit mnohem víc. Poslední pas nám chybí, pak nás to stojí spoustu sil. Chtěli jsme si to s nimi rozdat, což bylo náročné," netají Rezek, že se mužstvo muselo vydat ze všech sil.

Měla být podle vás gólová situace Slavie při utkání v Příbrami přezkoumána u videa?
Ano
82 %
Ne
18 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 8720 čtenářů.

Reklama

Související témata: