Hlavní obsah

Zničená Samková po dalším mučení: Lahůdka, to miluju

Praha

Docela ji to zmohlo. Eva Samková má za sebou další tradiční epizodu, která zrovna nemusí patřit k nejoblíbenějším mezi sportovci. Zátěžové testy jsou spojené s poměrně značnou fyzickou námahou, na kterou elitní snowboardistka v téhle podobě nemusí být až tak úplně zvyklá.

Foto: Sport.cz

Unavená Eva Samková po zatěžovém testu.

Článek
Fotogalerie

Po nelehkém období, kdy jí zemřela maminka, se olympijská vítězka aktivně vrací do sportovního dění. Čekalo ji testování, ze kterého zjevně nebyla odvázaná.

„Miluju testování, je to vždycky lahůdka," napsala se zjevnou ironií k fotografiím, z nichž na jedné je evidentně fyzicky zničená.

Námahu a fyzické mučení jí není cizí, dokonce se před časem vyjádřila, že ho má ráda, což dokumentovala otužileckými snímky z prosincové venkovní koupele.

Teď už je v období, kdy rozjíždí přípravu na novou sezonu, což na sítích také dokumentovala. „Jedu bomby, zatím teda malý, ale ještě je čas," napsala před časem.

V minulých dnech se vyrovnávala s těžkou životní situací, ztrátou nejbližší osoby, maminky Ludmily. Po jejím boku se na veřejnosti objevoval přítel - herec Martin Adamczyk.

Při zátěžovém testu pro změnu měla v ordinaci trpělivě vyčkávající kamarádku fenku Evelin, kterou před časem adoptovala v psím útulku v Broumově.

Reklama

Související témata: