Hlavní obsah

Foto z nemocnice. Tati, čekám na tebe, píše syn zraněné legendy F1

Siena

Stav stabilní, vyhlídky nejasné. Rodina hlásí, že zpráv o vážně zraněném Alexi Zanardim propříště ubude, zůstane jen u informací o zásadních změnách vývoje stavu italského šampiona. Syn bývalého pilota formule 1 a pak závodníka na handbiku Niccolò se omezil na vyjádření nadějí zveřejněním dojemné fotografie z nemocnice. Zachycuje jeho a otcovu ruku.

Foto: Sport.cz

Niccolò a Alex Zanardiovi na starším snímku, který syn zveřejnil na Facebooku.

Článek

"No tak, tati, čekám na tebe, vrať se brzy," napsal pod jednu z fotografií na sítích dvaadvacetiletý syn bývalého pilota F1.

Zanardiho minulý týden v provincii Siena při závodě handbiků smetl náklaďák. Výsledkem nehody byla vážná zranění, Ital byl operován a zůstává v umělém spánku. Podle dosavadních zpráv je jeho stav neurologicky stále velmi vážný, může přijít o zrak.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Io questa mano non la lascio. Dai papà, anche oggi un piccolo passo avanti ❤❤

Příspěvek sdílený Niccolò Zanardi (@niccolo_zanardi),Čen 23, 2020 v 6:18 PDT

„Nepouštím tvou ruku. Každý den krok kupředu," napsal v dalším příspěvku Niccolò Zanardi, který je jediným synem Alexe a Daniely Manniové.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Forza papà, ti aspetto, torna presto ❤❤

Příspěvek sdílený Niccolò Zanardi (@niccolo_zanardi),Čen 22, 2020 v 4:33 PDT

Povzbuzující vyjádření k Zanardiho zranění přidal i papež František. Připomněl zejména životní příběh třiapadesátiletého houževnatého sportovce, který se nevzdával ani v těžké situaci a dokázal vždy nalézt cestu k dalším perspektivám.

Reklama