Hlavní obsah

Hvězda nasázela čtyři branky, kanonádu zakončila penaltou bez dívání

Dortmund/Praha

Chorvatský fotbalista Hoffenheimu Andrej Kramarič zazářil v 34. kole německé bundesligy na hřišti Borussie Dortmund. V posledním utkání sezony čtyřmi góly zařídil vítězství hostů v poměru 4:0. Své představení navíc vyšperkoval parádní penaltou, kterou proměnil bez dívání.

Foto: Pool, Reuters

Chorvatský fotbalista Hoffenheimu Andrej Kramarič proměňuje pokutový kop v utkání bundesligy proti Dortmundu.

Článek

Kramaričovo velké představení v závěru německé nejvyšší soutěže zajistilo Hoffenheimu postup do základní skupiny Evropské ligy. V konečném pořadí druhý Dortmund se s ročníkem rozloučil porážkou 0:4.

Devětadvacetiletý chorvatský útočník svůj výkon vyšperkoval gólem, který se jen tak nevidí. Vlastně ho neviděl ani sám Kramarič, jenž si v 50. minutě střetnutí postavil balón na značku pokutového kopu a svůj pokus proměnil s tváří odvrácenou směrem ke středovému kruhu.

„Musím být upřímný, řekl jsem si, že když vedete 3:0 a máte penaltu, prostě vystřelím takovýmto způsobem," zářil po utkání rodák ze Záhřebu.

„Nebyla to nejlepší střela, v tréninku pálím lépe, ale mě jsem štěstí. Dal jsem čtyři góly a ani nevím, jestli někdo přede mnou dal penaltu bez dívání," dodal fotbalista Hoffenheimu.

Reklama

Související témata: