Hlavní obsah

Nejroztomilejší na světě! Nad fotkami tenisové hvězdy žasnou fanoušci i celebrity

New York/Praha

Nejúžasnější na světě. Na slavnou tenisovou hvězdu, Američanku Serenu Williamsovou, se hrne chvála ze všech stran. Držitelka třiadvaceti grandslamových titulů nemusela vyhrát žádný turnaj, stačilo ji zapózovat fotografovi na kurtu se svou rozkošnou dcerkou Olympií. A nastal poprask ve sportovním světě, snímky se staly hitem u fanoušků i dalších hvězd. „Vítězky ve Wimbledonu v roce 2035," tvrdí jeden z příznivců. „Bože, to je nejroztomilejší fotka," neskrývala úžas bývalá světová jednička Caroline Wozniacká.

Foto: Sport.cz

Tenisová hvězda Serena Williamsová zapózovala na kurtu se svou dcerkou Olympií.

Článek

Serena Williamsová si vybrala nového partnera do čtyřhry. Tak v nadsázce komentují snímky americká média, když se na kurtu osmatřicetiletá tenistka nechala vyfotit se svou dvouletou dcerkou Olympií. Dvojice měla na sobě stejné fialové oblečky a měly i podobné rakety.

Americká hvězda přiznala, že už se nemůže dočkat, až si zahraje na grandslamovém US Open. Dá se čekat, že bude mít velkou oporu a fanynku v podobě své dcery. „Moc se těším, až se vrátím do New Yorku a zahraji si na US Open. Všechno bude úžasné a perfektní, USA odvede skvělou práci, všichni budou v bezpečí," věří Williamsová, že se turnaj i v době pandemie koronaviru odehraje bez sebemenšího problému. „Bude to vzrušující. Vždyť mnozí z nás nehráli profesionální tenis už šest měsíců."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Caption this

Příspěvek sdílený Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian),Čec 2, 2020 v 1:46 PDT

Fotografie Sereny se svou dcerkou Olympií přímo na kurtu splnila přání řady fanoušků. Teď už se dokonce baví o tom, zda si jednou spolu zahrají zápas. „Podívejte, jakého vzácného partnera do čtyřhry má," okomentoval snímek slavné tenistky jeden z nich. „Neuvěřitelné. Šampionky Wimbledonu pro rok 2035," přidal další..

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Caption this (MUST SWIPE RIGHT)

Příspěvek sdílený Serena Williams (@serenawilliams),Čec 2, 2020 v 3:00 PDT

Pozornost vzbudily snímky i sportovních hvězd. „Ach můj bože! To je ta nejroztomilejší věc, jakou jsem kdy viděla," zářila Dánka Wozniacká, která už ukončila kariéru. „Obě vás miluji, moc miluji," přidala se s komentářem sestra Sereny Williamsové Venus. Zareagovala i hvězda NBA Dwyane Wade. „Nejroztomilejší fotka, kterou jsem kdy viděl," napsal.

Na fotkách ladí Serena s dcerou Olympií nejen oblečky a raketou, dcerka maminku napodobovala i v gestech a postoji na kurtu. Williamsová vyhrála svůj poslední grandslamový turnaj v roce 2017, kdy ovládla Australian Open.

Reklama

  5 : 1 Kosťuková - Vondroušová 5 : 1 probíhá Živě
20240420T17 : 15:00+0200
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková
Vondroušová
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články