Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kanonýři finišují! Sparta aplauduje hostovi z Itálie

Praha

Titul převezmou sešívaní, jedna cenná trofej je však stále ve hře. Bitva o korunu krále střelců je letos mimořádně dramatická a kanonýři o sobě dávají ve finiši náležitě vědět. Dva dvougóloví střelci z víkendu samozřejmě figurují v ideální sestavě 4. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Pět zástupců má v jedenáctce Sparta, tři mistrovská Slavia.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 4. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Vzal dvě mouchy jednou ranou. Dvěma góly Budínský přiblížil Mladou Boleslav k Evropě, navíc se udržel ve hře o korunu krále střelců. Klokany pak třetím gólem dorazil hbitý Fulnek.

Sparta se musela probrat z oslav domácího poháru. Jablonec porazila díky mimořádným výkonům řady hráčů. Dvěma trefami zabojoval o trůn pro kanonýra střídající Kozák, v první půli však mužstvo výrazně podržel brankář Nita. Ovací tribun se dočkal stoper Hancko, jemuž končí hostování z Fiorentiny, mimořádný talent opět demonstrovali teenageři Hložek a Karabec.

Slavia nasadila v Liberci hráče z širšího kádru, přesto měla utkání pod kontrolou. Gól a asistenci si připsal Hilál, obranu drželi Frydrych a Zima. Plzeň remizovala v Ostravě a stabilní formu během celé sezony tam znovu potvrdil záložník Kalvach.

Sestava 4. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Nita (Sparta) - Frydrych (Slavia), Zima (Slavia), Hancko (Sparta) - Karabec (Sparta), Kalvach (Plzeň), Budínský (Mladá Boleslav), Fulnek (Mladá Boleslav) - Hilál (Slavia), Kozák (Sparta), Hložek (Sparta).

Reklama