Hlavní obsah

Plzeň jako Sporting! Viktoria mění sponzora

Praha

Sporting Lisabon, Bruggy, Lazio, Stoke. Fotbalová Plzeň má nového oficiálního technického sponzora, od sezony 2020/2021 bude oblékat dresy, tréninkové i volnočasové vybavení značky Macron. Český vicemistr se tak zařazuje ke zvučným evropským klubům, které obléká italský výrobce fotbalové výbavy.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Aleš Čermák (druhý zleva) z Plzně se raduje z prvního gólu s Milanem Havlem (druhý zprava), který mu nahrál.

Článek

„Zaujala nás jak naprosto špičková kvalita vybavení, tak i dynamika, s jakou Macron v poslední době vstupuje na fotbalovou mapu a jaký servis nám je připravený nabídnout," citoval klubový web generálního manažera Adolfa Šádka.

Plzeň od roku 2007 oblékala Puma, teď se pokusí prorazit v Evropě s novou společností. Pro italskou značku bude stěžejním partnerem ve střední Evropě. K dispozici bude mít špičkový servis řízený z centrály v Boloni.

„Chceme být zajímaví a atraktivní nejen na hřišti, ale i v oblasti vybavení nebo dresů. V tom jsme našli ideálního spojence," dodal Šádek. Do nové sezony vstoupí Západočeši v nových dresech, jejich představení proběhne těsně před zahájením soutěže. „Poprvé v historii bude mít náš klub k dispozici dvě unikátní sady dresů, které jsou vyrobeny speciálně jen pro nás," uvedl marketingový ředitel Viktorie Jaromír Hamouz.

Reklama

Související témata: