Hlavní obsah

Koronavirus v hokejové Slavii! Červenobílí zastavili přípravu a ruší tréninky

Aktualizováno

V pondělí odstartovali přípravu na novou sezonu, trénovat na ledě ale vydrželi jen tři dny. U členů slávistického hokejového A-týmu totiž testy odhalily pozitivní výsledky na onemocnění covidem-19, takže účastník tuzemské první ligy ve čtvrtek oznámil, že další příprava je dočasně pozastavena a nejbližší tréninky zrušeny.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hokejisté Slavie - ilustrační foto.

Článek

„V nejbližších dnech podstoupí testy na přítomnost koronaviru v těle i další hráči, Slavia spolupracuje s krajskou hygienickou stanicí a bude se nadále řídit jejími pokyny," uvedli sešívaní na svých oficiálních stránkách.

Ve čtvrtek už oznámil Zlín, že na den zcela uzavírá svůj hokejový stadion, neboť pozitivní test na covid-19 měl jeden z hráčů jeho dorosteneckého týmu. Od středy do neděle je pak zcela uzavřen i zimák v prvoligových Litoměřicích, kde rovněž kvůli jednomu pozitivnímu nálezu proběhne generální úklid.

Už ve středu informoval extraligový Hradec Králové, že v reakci na zhoršující se epidemiologickou situaci v České republice odkládá start společné přípravy na ledě na příští týden.

Reklama

Související témata: