Hlavní obsah

McGregor si hraje. Jedno slovo a MMA si láme hlavu

Praha

Jedno slovo a je humbuk na světě. Takovou sílu má málokdo. Conor McGregor napsal na Twitter „I accept“ v překladu přijímám. Jenže co? Zápas, soupeře, kdy, co, kde? To je nyní záhada, kterou se snaží rozplést MMA svět. I když je irský bojovník oficiálně ve sportovním důchodu, opět se potvrdilo, že je o něj stále velký zájem. A ani ho to nestojí moc úsilí.

Foto: Facebook: Conor McGregor

Conor McGregor, jak to má rád, tedy ve středu pozornosti.

Článek

„Nikdo na nikoho netlačí, aby bojoval a pokud Conor cítí, že chce odejít, měl by to udělat, " řekl pro ESPN šéf UFC Dana White před necelým měsícem.

Jenže tento stratég a obchodník ví, že žonglování s McGregorovým jménem udržuje fanoušky v napětí. A jeho tajuplná jednoslovní zpráva tohoto důchodce je důkazem.

Půjde do zápasu s někým z dvojice Nurmagomedov-Gaethje, kteří mají ohlášenou titulovou bitvu v lehké váze na 24. října? Možná byla zpráva vyslána pro Tonyho Fergusona. Kdo ví.

McGregorův vtípek přišel také jen několik hodin poté, co se vyjádřil na sociálních sítích  Khamzat Chimaev, který se uvedl v UFC dvěma vyhranými zápasy během deseti dní.

„Nudím se, prosím, Dano White, dejte mi Nate Diaze, Jorge Masvidala, Conora McGregora ve stejný večer. Dokážu je všechny porazit. Nejsem hloupý chlap, jsem jen sebejistý. Chápu, jestli se mnou nechtějí bojovat," napsal Švéd 30. července na Twitter.

Hrátky s nervovým ústrojím fanoušků, napínání lanka, aby se lidé zajímali, více sledovali, bavili a udržovali MMA v otáčkách. „Poslouchejte, myslím, že Conor tenhle souboj vždycky chtěl. Ale to je všechno, co můžu říct. Uvidíme, jak se to všechno odehraje dál. Teď je z pohledu Chabiba na řadě Gaethje. To vím stoprocentně," nechal se slyšet White.

McGregor bojoval naposledy v lednu s Donaldem Cerronem, kterého na UFC 246 vyřídil za 40 sekund. Tento souboj nastal poté, co v březnu minulého roku oznámil odchod do zápasnického důchodu. Stejné prohlášení učinil i v roce 2016. A také v červnu 2020.

Co se nakonec vyklube ze slova - přijímám?

Reklama

Související témata: