Hlavní obsah

Müller v extázi, Piqué promluvil o možném konci ve velkoklubu!

Praha

Předvedl parádní výkon. Na demolici Barcelony se útočník Bayernu Mnichov Thomas Müller podílel dvěma góly a po drtivé výhře 8:2 tak mohl spolu se spoluhráči slavit postup do semifinále Ligy mistrů. „Jsme v neuvěřitelné formě. Já jsem dostal cenu Muže zápasu, ale myslím, že máme dvanáct, nebo klidně patnáct hráčů, co by si ji zasloužili," říkal po zápase třicetiletý útočník. Na druhé straně byl hodně zklamaný stoper Gerard Piqué, který žádá změny ve struktuře klubu a novou energii...

Foto: Rafael Marchante, Reuters

Thomas Müller se postaral o úvodní branku utkání

Článek
Fotogalerie

„Pracujeme fakt tvrdě a víme, že je těžké nás porazit. Tenhle zápas byl neuvěřitelný, užili jsme si fakt hodně zábavy."

"Naše práce ale ještě neskončila. Ano, tahle výhra je zvláštní, stejně jako celý tenhle turnaj, kterým Liga mistrů skončí.

Vím, že nás ostatní týmy sledovaly, viděly náš výkon a nejspíš budou ohromeny. Ale další zápas začíná za stavu 0:0. A my tady nejsme od toho, aby nám stačilo vyhrát čtvrtfinále nebo semifinále. My jsme tady kvůli trofeji a finálové výhře."

Piqué bude první kdo odejde, když to pomůže klubu

Na druhé straně zkušená ikona Barcelony Gerard Piqué si po porážce nebrala servítky. "Není to ani poprvé, ani podruhé a ani potřetí, co jsme selhali. Nejsme rozhodně v dobrém rozpoložení," začal s úvahou třiatřicetiletý stoper.

"Potřebujeme změny a to nemluvím konkrétně o hráčích nebo realizačním týmu, ale o struktuře klubu. Potřebujeme novou energii, dynamiku a jestli pomůže, že odejdu, tak to udělám jako první," prohlásil Piqué sebekriticky.

"Tenhle výkon byl naprosto neakceptovatelný pro klub, jakým FC Barcelona je," shrnul fakt, který ten večer věděli naprosto všichni fanoušci katalánského klubu po celém světě...

Reklama

Související témata: