Hlavní obsah

Barošova paráda je hitem! Neuteče teď kanonýr do vyšší soutěže?

Praha

Milan Baroš je zase za hvězdu. Ovací se dočkal při své premiéře v dresu rodných Vigantic ve zlínské I.A třídě. Osmatřicetiletý bývalý reprezentant přilákal do ochozů osm stovek fanoušků a ukázal jim, že pořád umí dávat góly. Zejména první zásah stál za to. Někdejší hvězda Baníku Ostrava dostala parádní přihrávku a pak už odsoudila gólmana do role statisty. Barošův zásah je hitem internetu a fanoušci střelce zahrnují chválou. Na gól se můžete podívat ve videu.

Milan Baroš ukázal velký přehled a v klidu překonal brankářeVideo: Petr Marek

 
Článek
Fotogalerie

Milan Baroš v této šanci ještě neuspěl

Milan Baroš nastupuje na předzápasový trénink Vigantic

Milan Baroš je hlavním tahákem pro fanoušky

Milan Baroš na tréninku Vigantic

Baník Ostrava se rozloučil s Milanem Barošem

Nikdo nepochyboval o tom, že Milan Baroš fotbal pořád umí, i když v nejvyšší soutěži už tolik nehrál. Rychlík z Vigantic na situaci reagoval po svém, ukončil angažmá v ostravském klubu a rozhodl se rozdávat radost v barvách Vigantic. A šlo mu to náramně. Dvě přesné trefy a k tomu tři asistence, to je bilance, která jej pasovala za největší hvězdu utkání. Tohle byla premiéra jako hrom,

„Jsem rád, že jsem si tady mohl zahrát. Přišlo hodně lidí na zdejší poměry, jsem spokojený. Výsledek super, zařveme si, dáme si pivo. Prostě paráda," zářil spokojeností po výhře 8:1 Baroš a odmítl myšlenky, že si parádním výkonem jasně řekl o angažmá ve vyšší soutěži. „Ne, ne, ne!!! Já už rozhodně nikam přestupovat nebudu. Dohraji to tady," pravil rezolutně, že si to chce ve Viganticích, kde začínal jako žáček, fotbalově užít.

Měl by podle vás fotbalový útočník Milan Baroš uvažovat ještě o angažmá ve vyšší soutěži?
Ano. Na vyšší soutěž by stále ještě v pohodě měl.
12,5 %
Ne. Je dobře, že se rozhodl dohrát kariéru ve Viganticích.
87,5 %
Celkem hlasovalo 7168 čtenářů.

Reklama