Hlavní obsah

Tour de France je tu! Šokuje Landa? „Zezelená“ opět Sagan?

V sobotu v Nice odstartuje odložený 107. ročník Tour de France. Do nejslavnějšího cyklistického závodu světa, který je letos se svými obtížnými vrchařskými testy považován za jeden z nejobtížnějších v novodobé historii francouzské Grand Tour, se zapojí i čeští profesionálové Roman Kreuziger a Jan Hirt. Ukážou se v dobrém světle? Vsaďte si a sledujte kompletní etapy živě jedině na webu Tipsportu! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Tour de France je tu! Šokuje Landa? „Zezelená“ opět Sagan?

Článek

Pozornost se tradičně stočí i na Petera Sagana. Slovenský fenomén zabojuje na TdF o svůj osmý zelený trikot pro krále bodovací soutěže. Žilinský rodák je z kurzového hlediska jednoznačným favoritem! Na celkové vítězství v závodě si pak budou podle bookmakerů dělat zálusk borci jako Primož Roglič, Egan Bernal, Tom Dumoulin nebo Thibaut Pinot. Naplní se prognózy? Nebo se snad dočkáme nějakého překvapení? Vsaďte si a sledujte kompletní Tour de France živě!

Outsider zaválí!

Sázkař Ralis007 vyhlíží senzaci: „Tour ovládne Mikel Landa, lídr stáje Bahrajn-McLaren, která nepovolala velkou hvězdu stejného rázu jako on – Brita Marka Cavendishe. Tím pádem se pojede právě na Landu. Šéf stáje se také vyjádřil v tom smyslu, že trasa letošní TdF by měla Mikelovi sedět, má výbornou formu a tým k němu vybral skupinu dobře připravených závodníků. Věřím, že Landu dokážou vytáhnout až na samotný vrchol,“ zanalyzoval tipér kurz 33.

Souhlasíte? Nechte se inspirovat!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.