Hlavní obsah

CS:GO Tipsport COOL liga má za sebou 12. kolo, dva týmy už mají jisté play off

Praha

Duelem mezi Enterprise a Sampi odstartovalo čtvrteční 12. kolo Tipsport COOL ligy ve hře Counter-Strike: Global Offensive. Tým fotbalisty Jakuba Jankta Sampi v něm 3. příčku tabulky neuhájil a padl 12:16. Úřadující mistři SINNERS si ve střetnutí proti Sazka.BRUTE zajistili play off. Jistotu vyřazovací fáze soutěže už má i CZC.eSuba, která zvítězila nad Eclot Gamingem.

Foto: @playzone.cz

12. kolo CS: GO Tipsport COOL ligy nabídlo napínavé duely. Ilustrační foto

Článek

Večerní program zahájil souboj mezi slovenskými Enterprise a Sampi. Mapa Mirage nakonec více vyhovovala prvně jmenovanému týmu, který z utkání odešel s vítězstvím v poměru 16:12. Boj o čtvrtou příčku se tak opět dramatizuje.

V následujícím utkání totiž plejeři Dark Tigers porazili eEriness MARVO 16:8 na mapě Inferno. Dvě kola před koncem základní části tak páté Dark Tigers dělí od třetích Enterprise pouhý bod. Čtvrtí Sampi mají ale stále zápas k dobru.

Definitivní účast v play off si zajistili lídři soutěže z organizace SINNERS. V cestě jim ve čtvrtek stála sestava Sazka.BRUTE, modrá krev utkání opanovala poměrem 16:10 a z první příčky už ji nikdo nesesadí.

Účast v play off už mají jistou i hráči CZC.eSuby. Ti v závěrečném utkání 12. kola na mapě Nuke porazili Eclot Gaming 16:10.

Reklama