Hlavní obsah

Česká stopa v Evropské lize: Rozstřílí Plzeň Sönderjyske?

Čtvrtek je ve znamení fotbalové nálože v podobě zápasů třetího předkola Evropské ligy. Hrát se bude na jedno utkání. Jak dopadnou čeští pohároví zástupci? Liberci los přisoudil rumunský tým FCSB a plzeňská Viktoria se o postup do další fáze druhé nejprestižnější klubové soutěže starého kontinentu porve se Sönderjyske. Zaválí Guľova parta? Podle bookmakerů platí za jasného favorita! Vsaďte si u Tipsportu a získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Česká stopa v Evropské lize: Rozstřílí Plzeň Sönderjyske?

Článek

Soupeř českého vicemistra loni skončil v tabulce elitní dánské soutěže až na 11. místě a do EL se kvalifikoval jako vítěz domácího poháru. V prvních dvou kolech nového ligového ročníku pak zaznamenal bilanci 1–0–1. To Západočeši odstartovali sezonu třemi triumfy a jednou porážkou. Naposledy přitom rozdrtili Bohemians 4:1, když jednu z branek Viktorie vstřelila její nová ofenzivní posila Zdeněk Ondrášek. Prosadí se i ve čtvrtek? Vsaďte si na kvalifikační část Evropské ligy a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Debakl pro Sönderjyske?!

Sázkař Divad2001 očekává ve Štruncových sadech výhru Brabce a spol. minimálně o dva góly: „Počítám s celozápasovou převahou Plzně. Velké plus pro ni znamená Ondráškův příchod. Fotbalisté Sönderjyske sice na úvod sezony porazili po vyrovnaném průběhu Midtjylland 2:0, poté ale padli s Vejle 1:4, tedy mužstvem, které ještě minulý rok působilo ve druhé nejvyšší dánské lize. V tom duelu navíc dokázali pouze dvakrát vystřelit na bránu.“

Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.