Hlavní obsah

Klokani si berou posilu ze Sparty, Pulkrab se vrací do Ďolíčku

Aktualizováno

Klokanům odvedl dobré služby, proto o něj dál stáli. Útočník Matěj Pulkrab odchází na druhé hostování do Bohemians Praha 1905. Fotbalová Sparta přitom bude mít možnost si ho po podzimní části sezony stáhnout. V Ďolíčku už úspěšně působil v jarní části minulého ročníku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Bohemians Matěj Pulkrab.

Článek

Pár dní před uzavřením přestupového okna se vydal sportovní ředitel Miroslav Držmíšek na Letnou a zpátky s sebou přivezl posilu do ofenzivní hry. Ve čtvrtek ráno se do tréninku s Bohemians opět zapojí útočník Matěj Pulkrab. Po konci loňské sezony, ve které utrpěl zranění, se podrobil operačnímu zákroku. Nyní se už dává do pořádku.

"Rehabilitaci mám za sebou, už týden trénuju v plné zátěži. Tady jsme se domluvili, že přes reprezentační přestávku doženu fyzičku a budu připravený naskočit," líčí Pulkrab pro web vršovického klubu.

Fanoušci ho tak mohou spatřit v dresu Bohemky opět v 7. ligovém kole v Karviné.

Letos na jaře odehrál v Bohemce osm ligových zápasů a vstřelil pět gólů. Na konci uplynulé sezony jej pak zastavilo zranění.

Pulkrab patří mezi odchovance Sparty. S devatenáctkou v ročníku 2015/2016 vyhrál mistrovský titul a v jarní fázi sezony přidal první ligové starty v dresu Liberce. V sedmi zápasech dal čtyři branky.

V ročníku 2016/17 už pálil ve sparťanském. Ke čtyřem ligovým trefám přidal také branku v Evropské lize. O rok později znovu hostoval v Liberci a bylo z toho deset ligových branek v šestadvaceti utkáních.

Reklama

Související témata: