Hlavní obsah

Hokejisté Jihlavy a Vsetína jsou kvůli koronaviru v karanténě

Jihlava

Hokejisté Jihlavy a Vsetína musí kvůli koronavirové nákaze v týmu do karantény. Dukla si odložila sobotní zápas 10. kola na ledě Vsetína ještě před jeho potvrzením izolace. Z preventivních důvodů už dříve odvolala i dnešní domácí duel s Přerovem a kvůli karanténě soupeře zase bylo jasno i o zrušení dalšího utkání na vlastním ledě proti Havířovu (14. října).

Foto: HC Dukla Jihlava

Ilustrační foto.

Článek

"A-tým Dukly Jihlava musí podruhé v sezoně do karantény. Po nákaze koronavirem v předsezonním přípravném období přerušila koronavirová pandemie sezonu jihlavského A-týmu i nyní, jelikož výsledky testů členů áčka byly pozitivní," uvedl klub na svém webu.

Vsetín si už po potížích v týmu odložil dnešní duel na ledě Poruby a nebude hrát ani 14. října v Třebíči. "Hokejisté VHK ROBE Vsetín začátkem týdne absolvovali testy na covid-19, které odhalily přítomnost nového koronaviru v týmu. Klub spolupracuje s Krajskou hygienickou stanicí ve Zlíně, hráči nyní budou v karanténě," uvedl klub na svých internetových stránkách.

V současné době jsou v první lize v karanténě vedle Jihlavy, Vsetína a Havířova také Třebíč a Litoměřice. Problémy mají i hráči Sokolova a Ústí nad Labem.

Reklama

Související témata: