Hlavní obsah

Z plavek na lyže. Bude to divné, vyhlíží biatlonová královna novou sezonu

Slunce ji provází dál. I na sněhu, na který přesedlala, přitom ještě před pár dny se nechala fotit u moře v plavkách a dodávala radost svým fanouškům. Biatlonová královna minulé sezony Dorothea Wiererová pokračuje v plné přípravě na novou sezonu, která má stále zřetelnější obrysy.

Foto: Sport.cz

Italská biatlonistka Dorothea Wiererová relaxuje.

Článek

Stíhá bavit fanoušky. „Konec léta," okomentovala fotografii na sítích u moře. Představila se i coby kuchařka, ovšem ve svůdné košilce. A nakonec tedy v hlavní roli - coby biatlonová královna, která rozjařeně vyhlíží sezonu, i když ví, že ji čekají zvláštní momenty.

Po návratu z rakouského ledovce, kde už trénovala na sněhu s dalšími členy italského týmu, se vládkyně minulé sezony zastavila v Miláně na tradiční mediální prezentaci.

Kumulaci závodů v první části sezony do Kontiolahti, Hochfilzenu a Oberhofu přijímá pozitivněji než někteří další závodníci.

"Kontio a Oberhof nejsou moje oblíbená místa, ale také jsem tam odjela dobré závody," uvedla s tím, že nemusí být špatné zůstat na stejném místě. „Snižujeme zdravotní rizika," předpokládá třicetiletá závodnice. „Bude to také jednodušší pro servis, nebudou muset tolik cestovat, může to být pohodlnější práce."

Vše před Vánoci se už najisto odehraje bez publika. A podle Italky to tak bude i po Novém roce. Po Oberhofu i v její domovské Anterselvě. „Jsem rád, že je etapa potvrzena, ale bez publika to bude velmi divné, když jsme jindy zvyklí vídat tisíce fanoušků všude kolem trati."

Reklama