Hlavní obsah

Největší podvod, jaký jsem kdy viděla! reaguje na Ronaldův koronavirus jeho sestra

Starší sestra portugalského fotbalisty Cristiana Ronalda Katia Aveirová si o pandemii koronaviru myslí své. Poté, co vyšlo najevo, že její bratr byl během reprezentační pauzy pozitivně testován na nemoc covid-19, se Aveirová k celé záležitosti vyjádřila prostřednictvím Instagramu. Portugalská zpěvačka doufá, že zpráva o Ronaldově nemoci konečně světu otevře oči.

Foto: Alberto Lingria, Reuters

Cristiano Ronaldo z Juventusu Turín

Článek

Ronaldova sestra je kritická vůči těm, kteří dodržují restrikce jednotlivých vlád a pandemii koronaviru zjevně považuje za jeden velký podvod.

„Pokud je Cristiano tím, kdo konečně světu otevře oči, musím říct, že tento Portugalec je božím poslem," napsala Aveirová na svůj Instagram. „Věřím, že lidé, kteří tolik věří v tuto pandemii, v testy a přijatá opatření, stejně jako já uvidí, že jde o největší podvod, jaký jsem od svého narození viděla," pokračovala.

„Dost bláznění celého světa. Už otevřete oči!" vyzývá žena prostřednictví sociální sítě. Ronaldo kvůli pozitivnímu testu na koronavirus neodehrál mezinárodní utkáni proti Švédsku. Není ani jisté, jestli stihne utkání Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev.

Portugalec navíc čelí v Itálii kritice. Spekuluje se o tom, že hvězdný fotbalista na reprezentační sraz vůbec neměl jezdit, protože věděl o pozitivně testovaných členech realizačního týmu Juventusu.

Reklama

Související témata: