Hlavní obsah

Pudilová se dohodla s Oktagonem. Těším se, ráda bych restartovala kariéru, říká první Češka v UFC

Kariéra MMA zápasnice Lucie Pudilové nabírá nový směr. První Češka v UFC se dohodla na spolupráci s organizací OKTAGON MMA. V lednu prohrála svoji poslední bitvu v UFC, poté neuspěla v projektu Oktagon Underground, následně ji nedopadl zápas na akci Noc Bojovníků Dobříš. Nyní je ve hře 21. listopad a zápas v Brně. „Jsme na všem dohodnuti včetně smlouvy a doufám, že bude mít brzo zápas,“ vyjádřil se k novince Ondřej Novotný, jeden z majitelů a promotér organizace OKTAGON MMA.

Foto: Instagram: luciepudilovamma

Lucie Pudilová se dohodla na spolupráci s organizací Oktagon MMA.

Článek

Lucie, podepsala jste kontrakt s organizací OKTAGON MMA?

Nemáme podepsanou smlouvu, domluvili jsme se na spolupráci. Oktagon je u nás největší organizace, je spolehlivá, proto jsme se dohodli.

Kolik budete mít zápasů?

K tomu bych se nyní nechtěla vyjadřovat.

Kdy byste měla mít první MMA zápas pod Oktagonem, platí 21. listopad v Brně?

To souhlasí, nyní ale záleží, jestli budu mít soupeřku, což není v této době úplně jednoduché sehnat. Co se týče mě, s termínem nemám problém, pořád jsem v přípravě.

Jak jdou tréninky, co jste nejvíce změnila po přestupu do gymu Petra Knížete?

Základ mám stále stejný, pak vylepšuji určité věci, které nechci specifikovat.

Poslední zápas v MMA jste měla v lednu, to byla rozlučka s UFC. Chybí vám MMA?

Chybí, cítím, že chci zápasit.

Je vám 26 let, jste mladá, máte zkušenosti z UFC. Jak vidíte svoji budoucnost?

Vidím ji pozitivně. U mě hodně záleží na rozpoložení, na koncentraci, jestli se dokážu vypořádat se špatným obdobím. Někdo prohraje jeden zápas a nikdy se z toho nevyhrabe, já mám v UFC čtyři porážky. Není to lehký, ale jsem připravená s tím bojovat, ale skutečnost poznám až v kleci.

Co třeba spolupráce s mentálním koučem?

Nemám potřebu. Cítím se v pohodě, v minulých měsících jsem měla hodně stresu, do toho jsem řešila rodinné záležitosti, na jednoho toho bylo hodně. Ale teď už je všechno v pohodě, čas hodně věcí vyléčil. Těším se na zápas, jsem spokojená a ráda bych restartovala kariéru.

Reklama

Související témata: