Hlavní obsah

Slavia podlehla West Hamu v esportovém přáteláku

Zástupci esportového týmu pražské Slavie si pro fanoušky připravili další virtuální měření sil se slavným klubem ve hře FIFA 21. Volba tentokráte padla na londýnský West Ham United. Sešívaný reprezentant Jakub „CptKubajz“ Pudil v souboji na dva vítězné duely v pondělí podlehl vyslanci Kladivářů Curtisovi „Paps“ Pooleovi v celkovém součtu 1:2 na zápasy.

Foto: Sport.cz

Esportový reprezentant Slavie Jakub „CptKubajz“ Pudil

Článek

Slávisté se nedávno v esportové předehrávce Evropské ligy střetli se zástupci Bayeru Leverkusen a byla z toho remíza 1:1. A ani tentokrát se slavný klub sešívaným nepodařilo porazit.

Pudil si proti reprezentantovi Hammers vedl nebojácně. V prvním duelu prohrál 2:3 po prodloužení a v tom druhém svého soupeře Poolea porazil poměrem 2:0. V rozhodující bitvě ale tahal za kratší konec a po prohře 1:3 bylo o vítězi celého klání rozhodnuto.

Z porážky v přátelském utkání ale Pudil těžkou hlavu mít nemusí. Na mezinárodní scéně se mu s novým ročníkem hry FIFA náramně daří. Nedávno například vybojoval 41. místo na světě v žebříčku FIFA a dobré výsledky zaznamenává i na domácí scéně.

Reklama

Související témata: