Hlavní obsah

Karlovy Vary - Vítkovice 2:1 PPKarlovy Vary si po debaklu spravily chuť výhrou v prodloužení

MinutaMin. Tým Hráč Akce
7. Šišovský 0 : 1
33. Hladonik 1 : 1
63. Kohout 2 : 1
Záznam online reportáže

Karlovy Vary

Hokejisté Karlových Varů sice prohrávali v pátečním utkání 21. kola Tipsport extraligy s Vítkovicemi 0:1, ale nakonec dosáhli na body. Výhru v prodloužení 2:1 Energii zajistil v 63. minutě přesným zásahem Kohout.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Obránce Karlových Varů Libor Zábranský.

Článek

Karlovy Vary dostaly v úterý v Mladé Boleslavi jedenáct branek a proti Vítkovicím si chtěly spravit chuť. Jenže po chybě v rozehrávce se prosadil Rastislav Marosz a Energie opět prohrávala. Pak se na ledě začalo jiskřit a místo gólů přibývala vyloučení.

Druhá dvacetiminutovka přinesla tlak Energie, která se ve 33. minutě dočkala vyrovnání. Kaše přihrál Hladonikovi, jenž pálil přesně k tyči - 1:1. Energie dřela dál a hnala se za vítězným gólem. Počkat si na něj i přes velký tlak musela až do prodloužení. Tam se prosadil blafákem Martin Kohout.

21. kolo hokejové extraligy:
HC Energie Karlovy Vary - HC Vítkovice Ridera 2:1 po prodloužení (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
Branky a nahrávky: 33. Hladonik (D. Kaše, Flek), 63. Kohout - 7. Marosz (Dej). Rozhodčí: Šír, Mrkva - Bryška, Axman.
Karlovy Vary: F. Novotný - Šenkeřík, M. Rohan, Plutnar, Graňák, L. Zábranský ml., Pulpán, Weinhold - Flek, D. Kaše, Hladonik - Lauko, T. Mikúš, O. Beránek - Kohout, Černoch, Koblasa - Vondráček, Skuhravý, Redlich. Trenér: Pešout.
Vítkovice: Miroslav Svoboda - R. Polák, Štencel, Polášek, L. Kovář, R. Černý, P. Trška, Koch - Lakatoš, J. Hruška, Schleiss - Šišovský, Marosz, Dej - Mallet, J. Mikyska, Dočekal - Bernovský, Werbik, Lednický. Trenér: Trličík.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články