Hlavní obsah

Poplach v Edenu! West Ham má zájem o další tři opory Slavie

Poplach v Edenu! Přijde fotbalová Slavia už během zimy o další opory? Na Ostrovech kolují na sociálních sítích „zaručené" zprávy, že West Hamu už exslávisté Tomáš Souček a Vladimír Coufal nestačí. Kladiváři mají v hledáčku hned tři hráče z mistrovského klubu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slavie Praha Jindřich Trpišovský během utkání.

Článek
Fotogalerie

Tomáš Souček válí v Anglii rok, jeho někdejší parťák ze sešívaného dresu kratší dobu. Ale spokojenost je v londýnském klubu s oběma fotbalisty náramná. A tak není divu, že se Kladiváři rozhlížejí, koho by z Edenu koupili jako dalšího. Podle zprávy z twitterového účtu West Ham News pak mají šéfové Hammers vyhlédnuté hned tři kousky.

Ostatně, Souček už v klubu v roli skauta odvedl dobré služby, když doporučil Kladivářům krajana Coufala a ten hraje výtečně. A tak se na něj i nyní v klubu obracejí s žádostí o radu, na koho se v Česku zaměřit. To přiznal Souček i v rozhovoru pro Sport.cz. "Komunikace ze strany trenérů ve West Hamu je velmi dobrá. Ptají se mě na kluky z české reprezentace, vyptávají se na hráče ve Slavii. Prohodím pár jmen, o kterých si myslím, že by byly pro West Ham zajímavé," prozradil Souček.

A kdo je tedy nyní pořádně žhavým "zbožím" v červenobílém dresu? Zájem je o gólmana Ondřeje Koláře, který se mezi tyčemi vypracoval v nedotknutelnou jedničku a stal se opravdovou oporou. Potenciálním parťákem „Suka" s Coufalem by se údajně mohl stát i Jan Bořil, který tvrdí hru na levé straně defenzivy. Třetí z vyhlédnutých posil je kometa posledních týdnů - střelec Abdalláh Sima. Ten má formu jako hrom a Slavia přiznala, že již dostala první nabídku, aby svůj klenot prodala.

Předseda představenstva klubu z Edenu Jaroslav Tvrdík se netají tím, že ji odmítl. Na stole by musela přistát rekordní nabídka, aby uvažoval o prodeji hráče. Dovede si představit, že za Simu někdo nabídne miliardu korun. Zmíněný twitterový účet konstatuje, že Tvrdík je ochotný o uvolnění Simy jednat, ale až v letní pauze po sezoně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Zakotví skutečně některá ze tří jmenovaných slávistických opor během zimy ve West Hamu?
ano
67 %
ne
33 %
Celkem hlasovalo 18497 čtenářů.

Reklama

Související témata: