Hlavní obsah

Slavia po debaklu odvolala trenéry. Kdo je nahradí?

Konec, přijde změna. Hokejová Slavia mění trenéry, u týmu končí Martin Štrba a Jiří Doležal. Rozhodujícím faktem se stala porážka 0:7 se Sokolovem. V posledních dvou zápasech slávisté vyšli naprázdno při skóre 0:11.

Foto: hc-slavia.cz

Hokejová Slavia mění trenéry, u týmu končí Martin Štrba (vpravo) a Jiří Doležal.

Článek

„Středeční zápas se Sokolovem byl poslední pro trenéry Martina Štrbu a Jiřího Doležala, kteří byli pro neuspokojivé výsledky odvoláni od A-týmu. Slavia získala pod jejich vedením v 18 zápasech 28 bodů a patří jí až 10. místo v tabulce Chance ligy," oznámil klub na svých webových stránkách ve středu večer.

„Tentokrát to vypadalo tak, že i kdybychom hráli další třetiny, tak ten gól asi nedáme. Chtěl bych klukům poděkovat, že to odbojovali," hodnotil Štrba předposlední porážku 0:4 s Porubou. Se Sokolovem se scénář opakoval, opět žádný gól. Slávisté už téměř 130 minut nevstřelili branku.

Slávisté jsou nyní v tabulce Chance ligy na 10. místě. Odehráli 18 zápasů, sedmkrát vyhráli za tři body, třikrát za dva body, osmkrát prohráli. Na první Porubu ztrácí 13 bodů. Venku patří Slavia mezi nejlepší, je čtvrtá, ale domácí zápasy jí nevychází, je čtrnáctá z osmnácti týmů.

„Musím říct, že se mi tenhle měsíc po systémové a herní stránce vůbec nelíbil. I když to máme padesát na padesát, tak jsem s výkony spokojený rozhodně nebyl," zhodnotil Štrba prosincové výkony.

V lednu bylo ještě hůře a s Doležalem byli odvoláni. Noví trenéři zatím nebyli oznámeni.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: