Hlavní obsah

Čihákův střet vyděsil Ďolíček. Chrčel, nebyl to dobrej pohled, říká kapitán Pardubic

Praha

Vypadalo to, že na sobotní duel s fotbalisty Ostravy bude mít jen samé nádherné vzpomínky. Filip Čihák v 74. minutě hlavou navýšil po rohu vedení Pardubic na 2:0 a slavil vůbec premiérový gól v nejvyšší soutěži. O čtyři minuty později však velký okamžik jeho kariéry přebil strach. Po ošklivé srážce v pokutovém území zůstal talentovaný stoper ležet na trávníku a všem aktérům v Ďolíčku hodně zatrnulo.

Foto: repro O2 TV Sport

Filip Čihák zůstal po ošklivém střetu s brankářem Boháčem ležet na zemi.

Článek

Stronati centroval z levé strany do šestnáctky, domácí brankář Boháč vyboxoval balon a při zákroku nešťastně zasáhl vedle stojícího mladého spoluhráče, k němuž kvapem spěchali lékaři.

„Neměl jsem z toho dobrej pocit. Chvíli jsem tam u něj byl taky, ale pak šel raději stranou. Chrčel, nebyl to dobrej pohled," líčil smutně ostřílený záložník Jan Jeřábek.

Čihák byl po několika minutách transportován z hrací plochy na nosítkách s podezřením na otřes mozku. „Z nemocnice pak naštěstí přišly zprávy, že je v pohodě," oddechl si po utkání kapitán Pardubic, jehož tým ligovou partii 20. kola proti Baníku zvládl a po triumfu 3:2 drží v tabulce šestou příčku.

Reklama

Související témata: