Hlavní obsah

Běsnění slávistického kouče po mizerném poločase. Trpišovský prokopl dveře kabiny!

Uherské Hradiště/Praha

Byla to pořádná sprcha. Zatímco slavný Leicester nedokázal obranu Slavie v Evropské lize překonat ve dvou zápasech ani jednou, Slovácko to stihlo během úvodního poločasu 21. kola hned dvakrát. Sešívaní sice nakonec zápas otočili a vyhráli 3:2, kouč Slavie Jindřich Trpišovský však musel v kabině zvednout hlas. A nejenom hlas...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slavie Praha Jindřich Trpišovský

Článek
Fotogalerie

Už v 11. minutě překonal obranu Slavie Lukáš Sadílek a poslal ve výborné formě hrající Slovácko do vedení. Úřadující mistr sice v 36. minutě díky proměněné Stanciuově penaltě srovnal, do kabin si však stejně odnášel díky přesné Kadlecově hlavičce manko 1:2.

A lehkovážný výkon osmifinalisty Evropské ligy jindy poměrně klidného Jindřicha Trpišovského dostal do obrátek. Kromě toho, že své svěřence náležitě "sjezdil", dodal svým slovům na vážnosti i kopem, kterým udělal do dveří kabiny ukázkovou díru.

To konečně okomentoval šéf marketingu vršovického klubu Michal Býček. „Trenérův tříbodový kop o poločase. Někdy je potřeba zvýšit hlas, a když to na konci v tak důležitém a těžkém utkání vyjde, tak je to o to hezčí. Domácím jsme se samozřejmě omluvili," psal na sociálních sítích.

Na svěřence čerstvě pětačtyřicetiletého kouče důrazný projev zapůsobil. Znovu Stanciu a hlavičkou Lingr zajistili červenobílým výhru 3:2 a potvrzení prvního místa v tabulce před druhou Spartou a právě Slováckem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama